Ομαδικές Πτήσεις

579805_451529158258983_93245562_n

Οι ομαδικές πτήσεις μας ξεκίνησαν χτες και το όνειρο μας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Το Αερόστατο μας σηκώθηκε από το γνώριμο του έδαφος και έβαλε πλώρη προς το άγνωστο με καύσιμα τον ενθουσιασμό, τον ζήλο και τις γνήσιες θερμές σχέσεις του πληρώματός του. Σχέσεις γνώριμες, σχέσεις πρωτόγνωρες, σχέσεις περιστρεφόμενες και αμφίδρομες. Πλέγματα ανθρώπινων σχέσεων που έφτιαξαν με μεράκι το χθεσινό μας ιστό. Συνοδοιπόροι του ονείρου μας, που η παρουσία τους φώτισε και δρόσισε τον συναισθηματικό κήπο όλων των επιβατών της χθεσινής μας πτήσης.
Στην χθεσινή μας δοαδρομή είχαμε την τύχη να έχουμε μαζί μας δύο πολύ ταλαντούχα κοριτσια. Την σκηνογράφο Μαριάντζελα Γκίντη και την ηθοποιό Χριστίνα Μουδάτσου.
Η Μαριάντζελα Γκίντη με την σκηνογραφική της δυνότητα και την ανεμπόδιστην φαντασία της έφτιαξε με το τίποτα τα σκηνικά. Χωρίς αυτά τα σκηνικά , το διαδραστικό κομμάτι της διαδρομής μας δεν θα μπορούσε να στηθεί. Το κείμενο του πρώτου μέρους της διαδρομής ήταν της Μαριάρζελας, όπως και η φωνή που μας συντρόφευε σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.
Η Χριστίνα έδωσε φωνή , Βλέμμα , σάρκα και οστά στο φόβο.Με την αυθόρρμητη υποκριτική της ικανότητα η Χριστίνα δέθηκε και λύθηκε από φόβο και μαζί της και εμείς.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s